Hoewel het nog onwerkelijk voelt dat ik dit artikel vandaag mag typen (het lijkt meer op een hele fijne droom waaruit ik maar niet ontwaak), is het toch echt de realiteit. Gisteren werd Francien van Girlslove2run.com officieël benoemd tot het ‘Hardloopblog van 2015’ (you ROCK!) en deelde ik de Runner up plaats samen met Annemerel van Annemerel.com. Stond ik dan, tussen twee geweldige meiden vol passie, uitstraling & een hoog power-woman gehalte. Wie had dat, 3 jaar terug, in godsnaam kunnen denken? Ik, als onervaren bloggroentje in ieder geval absolúút niet.

ZWEET, OVERAL ZWEET

‘Zweet, overal zweet. Je haar plakkend op je voorhoofd, het gevoel van gespannen kuiten, adrenaline, en het fijne geluksstofje endorfine dat door je lichaam ruist.’ zelfs toen Vivian BenderMarcher, hoofredactrice Viva, vol spanning een quote uit mijn eigen blogpost voorlas had ik het niet door. Zo gefocust op m’n vlog in the making, op het filmen van ‘de’ winnaar, dat mijn eigen momentje van fame totáál aan me voorbij ging. Achteraf weer een typische Lau-actie. Dat ik geschokt was, was niet te missen. Zal voor de nodige klungelige beelden gezorgd hebben. Wat zeg ik, ik heb het filmmateriaal zelfs als bewijs! Die vlog komt volgende week online.

Niet missen? Abonneer je dan alvast (gratis) op m’n kanaal, dan krijg je automatisch een melding. Voor degene die niet al gek van me worden, misschien interressant. Heb je al genoeg Lau aan de dagelijkse blogposts, dan kan ik daar ook volkomen vrede mee hebben. 

received_958614340872373

LAZYLAU VAN TOEN, RUNNINGLAU VAN NU

Maar goed, dan weer even terug in de tijd. Ik weet nog goed dat ik  5 jaar terug als trouwe lezer beide winnaars af en toe volgde. Kon ik even geen motivatie vinden, dan surfde ik snel naar de website van Girlslove2run om me te laten motiveren door de enthousiaste woorden van Fieke & Francien. Annemerel’s schrijfstijl vond ik gewoon super tof. De Lau van toen, die LazyLau, had nooit, maar dan ook nóóit durven dromen van een Runninglau. Schrijven, joh, dat vond ik stiekem heel leuk, maar het met de buitenwereld delen, daar schaamde ik me voor. Rennen, dat was al iets dat al helemaal niet voor me weggelegd was. Lau, diegene die altijd overbleef met gym, omdat niemand met haar wilde sporten. Sloom, lui. A-sportief. Maar toch zat er diep in mij iets dat knaagde. Een Lau die wél wilde laten zien wat ze in zich had, al was het alleen al om zichzelf te kunnen bewijzen. Een Lau die op zoek was naar uitdaging, die na jaren ín de comfortzone langzaam maar zeker ready was om eruit te stappen.

hoi

OUDE GYMSCHOENEN & VERKLEURDE ADIDASPAKJES

Op een dag trok ik mijn oude gymschoenen en een verkleurd Adidas pak uit de kast & maakte ik een eigen Tumblr pagina aan. Toen nog onder de naam Girlsworkingoutmotivation, al veranderde dat al snel. Die workingoutmovation was namelijk niet meer nodig. Ik was verliefd geworden op de zweterige post-running looks, de lelijke hardloopvoeten en de spierpijn na afloop van een lange run. Ik was verliefd geworden op bloggen. Ik was verliefd geworden op running. Runninglau was geboren.

received_958614354205705

REALITEIT IN DE WACHTRIJ

En daarom, lieve lezer (of mede-blogger!), wil ik je één ding meegeven vandaag: laat je nooit zeggen dat dromen zonde is van je tijd. Je dromen zijn de realiteit in de wachtrij, in die dromen plant je de zaadjes van je toekomst. Doe waar je gelukkig van wordt en doe het vooral met héél veel passie.

Want, zoals je ziet, je weet maar nooit welke nieuwe deuren er voor je openen en wat voor kansen het allemaal brengt.

Dank je wel, voor je altijd enthousiaste reacties, lieve mails, toffe berichtjes, leuke gesprekken & korte bezoekjes. En natuurlijk heel erg bedankt voor je stem!

IMG_0596Ss5IJZrkOrS0SiEntNwSTQLDT2ZwaQ3AOX7ykT7k5dI R8h9QcZJiip9i9ViCEHs5peH-EhpBouHKmEI5K6qpVY l9RoykvO7IARwK7CSs6S0QL1KmDlwwun-_tSRypC4sQ ONQUlYzkSqGaks0oCc0ykxOH6ig3Fx-ljJLr3Vhn03A WIzt96XgBK3bAbN0XxQ9cfi5Ew-63Hra4HEeLoV3udw tGV8JtOgDfVSVrweSaF-7l0YLTC9BhD8_nQDy1H8lb8,qan7oXUev-jrqcMzBfD9OJcZNiYaG7PSqa7zTVVOQuQ 2YySaqJvIHSW2GYW4rOfoqjKjsp8NdEU9Jqv5W-Jfh0

Liefs,

Lau

Fotocredits:

Jasmine Janissen

Ramiro Ameneiro

 

Laura

Written by 

Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

    Find more about me on:
  • facebook
  • linkedin
  • youtube